Monday, October 8, 2012

18 Octombrie @ Albion - KROW (Death Metal, Brazilia) INDEFIANCE (Melodic Death, Romania) TILL THE LAST DROP (Southern, Chisinau) ZAEBISI (DiscoGrind, Chisinau)

KROW - death metal original sau autentic sau pula mea numiti-l cum vreti, din Brazilia. Concert in cadrul turneului 'Traces of the Trade' care promoveaza albumul nou al sudamericanilor. Multi au avut ocazia sa-i vada in 2010 la ultima editie BAF cand au vzbizdanit uniunea scriitorilor, cine nu i-a vazut aveti ocazia.
Mai multe piese noi gasiti pe pagina myspace:
http://www.myspace.com/krowmetal
http://www.youtube.com/watch?v=PGANJvTL4cU 
















INDEFIANCE - death/doom melodic din Arad. O trupa pe placul tuturor suparatilor, sataniujelor cu mintea si sufletul intunecate, cu fier in bot, pe corp, pe maini si nu numai. Asa ca v-ati luat cojencile si la concert. Luati vreo caldare de sange si un sac cu gheata sa fie trv kvlt shi pula!
http://www.indefiance.net/
http://myspace.com/indefianceband
http://facebook.com/indefianceband


TILL THE LAST DROP - southern metal din Chisinau. Aceasta trupa trezeste si te pune in miscare. Metal cu cele mai bune traditii, solo-uri incendiare, sunt sigur ca o sa bucure cu ceva cover-uri frumoase. Ce sa mai zic, au avut mai multe concerte in ultima perioada sa vedem ce vor baga de data asta.
http://vk.com/club40032512
http://www.youtube.com/watch?v=tWmITf2B_c0

ZAEBISI - grindcore revelatia acestei toamne. Mult umor si grohaiala, beaturi si blastbeaturi. Chiar astept sa-i vad, sunt sigur ca va fi disco pe cinste. Cine inca nu a vizionat videoclipul trupei Zaebisi a?
http://www.facebook.com/zaebisi
http://www.youtube.com/watch?v=WHXCBzoSncU

Scurt, clar si po delu: club Albion, ora 19:00. Paza la scena asigurata de echipa BAF. Pretul biletului 80 de lei.
Ne vedem acolo!
Grindhop





No comments:

Post a Comment