Monday, December 5, 2016

Thursday, December 1, 2016

URA DE DUPA USA a lansat videoclipul piesei "Indiferenta"


URA DE DUPA USA (Hardcore / Punk / Thrash Metal, Zarnesti, Romania) au lansat astazi, pe 1 decembrie, de ziua Romaniei, videoclipul piesei "Indiferenta", extrasa de pe albumul "Cicatrice" lansat in 2016. In creatia sa, trupa a venit intotdeauna cu un mesaj social dur care se pliaza perfect si asupra realitatilor din Moldova, personal mie imi sunt aproape de suflet.
Video clipul piesei poate vizionat accesand link-ul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=eFtGdSDwYZQ

Trupa Ura De Dupa Usa si-a inceput activitatea in indepartatul an 1992. In 1993 au inregistrat primul demo intitulat "De 3 ori Ura". A urmat apoi o perioada in care au sustinut mai mult concerte in tara. In 1995 au lansat primul album - De Ce Atata Ura? si un split EP cu trupa ZOB.  In 1998, UDDU au inregistrat albumul "Respinsi De Societate" care nu a fost editat din varii motive. Ulterior, trupa si-a intrerupt activitatea, ca mai apoi sa revina in forta in 2011 cu o serie de concerte in mai multe orase din Romania. In 2016 au lansat al treilea album numit "Cicatrice" pe care-l puteti asculta sau cumpara mai jos:



Discografie:
1993 - De 3 Ori Ura - Demo
1995 - Split w/ ZOB
1995 - De Ce Atata Ura? - Album
1998 - Respinsi De Societat - Album needitat
2016 - Cicatrice - Album

Link-uri oficiale:
https://www.facebook.com/U.D.D.U.1993
http://www.uradedupausa.ro/
https://uradedupausa.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UCRBtOM5-59tyT3a7gXtaIHg

Tuesday, November 29, 2016

Trupa AUTIST a lansat EP-ul "Get The Action" 2016


Vesti bune prieteni! Dupa aproximativ un an de la lansarea primului demo numit "Bastard", trupa AUTIST (Crossover/ Thrash/ Punk, Chisinau, Moldova) a lansat EP-ul "Get The Action". Noul release contine 3 piese in stil thrash/crossover, iubitorii acestui stil sigur vor aprecia munca baietilor.
"Get The Action" poate fi ascultat/downloadat mai jos:



sau aici:

Link-uri oficiale:
https://www.facebook.com/autist666
https://autist666.bandcamp.com
https://vk.com/autistkillyou
https://www.facebook.com/walkalonemdhc
http://walkalone.bandcamp.com/

BUSOLA a lansat lyric video-ul piesei "No Calendar"


Trupa BUSOLA (Stoner Metal, Chisinau, Moldova) a lansat un nou lyric video pentru piesa "No Calendar", care este o piesa despre moarte sau mai exact despre trecerea ireversibila a timpului.
Vizionati video clipul mai jos:

Monday, November 28, 2016

11.12.2016 - Eveniment Caritabil: Pray for Christian Zavadschi @ The Albion Territory club


Duminica, 11 decembrie invităm toata comunitatea rock/metal și toți oamenii cu suflet mare la un concert de caritate pentru susținerea prietenului nostru Christian Zavadschi (ex-chitarist - DOLL). După cum poate ați aflat, Chris se află în comă de mai multe zile și este menținut în viață doar cu ajutorul aparatelor. Tratamentul este foarte costisitor si de aceea am decis organizarea acestui eveniment. Toți banii din vânzarea biletelor vor fi donați familiei lui Christian. De asemenea, la intrarea în clubul Albion este amplasată o cutie pentru donații, care se va afla până în ziua concertului.
Să demonstrăm că ne putem uni nu doar în momentele fericite, dar și în momentele dificile ale vieții.
United We Are Strong.
Mulțumim anticipat pentru implicare. Contăm pe voi că veți distribui acest eveniment.
Link event: https://www.facebook.com/events/2057076434518781/

Line-up:
LABBATRISSTA - Post Punk - Chisinau, Moldova
https://www.facebook.com/labbatrissta

МЯТЕЖНИК - Metal/Punk - Chisinau, Moldova

GODBY - Experimental Metal - Chisinau, Moldova
https://www.facebook.com/godbyband
https://www.youtube.com/channel/UCz5vHbjZ_JnzXR7t0gF5pAw

RUBYCONE - Progressive Metal/ Post Rock - Chisinau, Moldova
https://www.facebook.com/rubyconeband
http://rubycone.bandcamp.com/

HARMASAR - Folk/Pagan Metal - Chisinau, Moldova
https://www.facebook.com/Harmasar
http://harmasar.bandcamp.com/album/din-p-m-nt
https://www.youtube.com/user/HarmasarOfficial

11 decembrie 2016
Chisinau, The Albion Territory club (str. Puskin 22)
https://www.facebook.com/albion.md
Ora 19:00
Preț recomandat: 70 lei

BUSOLA a lansat lyric video-ul piesei "The Road"


Trupa BUSOLA (Stoner Metal, Chisinau, Moldova) a lansat un nou lyric video pentru piesa "The Road".
Vizionati video clipul mai jos:


Link-uri oficiale:

Sunday, November 27, 2016

NASHGUL - Cárcava 12" Lp / Cd [2016]


Salutare prieteni. In cele ce urmeaza recomandam spre atentia voastra albumul trupei spaniole NASHGUL. Dupa aproximativ 7 ani de la lansarea precedentului album de studio, anul asta au lansat cel de-al doilea album full-lenght numit "Cárcava" prin intermediul label-ului independent Tupatutupa. De-a lungul timpului au scos mai multe split-uri cu trupe precum: Japura Noise Project, Antihero, Sewn Shut, War Master, Malpractice Insurance s.a.  Asa dar pentru iubitorii de deathgrind e un must listen/have!
Noul album "Cárcava" poate fi ascultat mai jos:



Albumul a fost promovat si de un video clip pentru piesa "Progeria Inducida"
https://www.youtube.com/watch?v=Fnzn7wWk2FQ

Discografie:
2004 - Nashgul / Jäpürä Noise Project* - Split Tape
2004 - Antihero (4)/Nashgul -Antihero/Nashgul
2006 - Fromtheashes / Nashgul - Fromtheashes / Nashgul ‎(7", EP, Red)
2006 - Nashgul / Sewn Shut - Nashgul / Sewn Shut ‎(7", EP)
2007 - World Downfall (3) / Nashgul - World Downfall / Nashgul ‎(7", EP)
2009 - El Día Después Al Fin De La Humanidad
2012 - Nashgul / P.L.F.* - Nashgul / P.L.F.
2012 - Nashgul / Malpractice Insurance - Nashgul / Malpractice Insurance
2014 - Nashgul / War Master (2) - Nashgul / War Master ‎(7", EP, Ltd)
2016 - Cárcava

Link-uri oficiale: